Cenjene stranke obveščamo, da je klinika MOJ VET od 4. 5. 2020 odprta po običajnem urniku, od ponedeljka do petka od 8h-19h in ob sobotah od 9h-13h. Izvajali bomo vse storitve, tudi cepljenja. Zaradi še vedno veljavnih preventivnih ukrepov je zaželjeno naročanje. V popoldanskem terminu bo delovala AMBULANTA za CEPLJENJE, da zagotovimo čim krajše čakalne dobe.

Veselimo se vašega obiska!

O nas

Klinika MOJVET domuje nad trgovino Mr.Pet na Celovški cesti, malo pred Mercator Centrom Šiška.

Njeni ustanoviteljici in lastnici sva dr. Tina Roškar, dr. vet. med. in Petra Fink, dr. vet. med.

Znanje in izkušnje sva si nabirali po različnih poteh, tudi v tujini. Najina želja in ideja o skupni kliniki je zorela že od študentskih let, leta 2012 sva jo tudi uresničili. Zavedava se, da je za dobro strokovno delo klinike za male živali potrebno sodelovanje strokovnjakov z različnih področij veterinarske stroke.

Zato po potrebi razširimo ekipo s sodelavci, priznanimi specialisti.

O nas
Osebje

Z vrhunsko in sodobno medicinsko opremo in najinim strokovnim znanjem se bova skupaj z ostalimi člani ekipe trudili nuditi najboljše storitve z vseh področij veterinarske medicine, prehrane in oskrbe malih živali. Zavzemava se za celostni pristop k bolni živali, skupaj z vami se pogovorimo o poteku diagnostike in zdravljenja ter poskusimo najti najboljšo rešitev za vas in vašega ljubljenčka.

Naša klinika
Virtualni sprehod po naši kliniki
Kontakt
KLINIKA ZA MALE ŽIVALI
DELOVNI ČAS:
PON - PET: 8.00 - 19.00
SOB: 9.00 - 13.00
NED, PRAZNIKI: ZAPRTO
TEREN
DELOVNI ČAS:
PON - NED: 7.00 - 19.00
DEŽURSTVO: 19.00 - 7.00
DEŽURNI VETERINAR Ljubljana
(izven delovnega časa)
Pošlji
Dolžina: 176 km
Čas potovanja: 2 hours 22 mins
Pojdi