Drage naše stranke!

Kljub epidemiji in zaostrenim ukrepom naša klinika zaenkrat obratuje NEMOTENO, po rednem urniku. Opravljamo tudi dežurstvo po urniku. Dežurna številka je 041 241 241.
Prosimo, da se za pregled naročite na recepciji na 040 223 319 ali na narocanje@mojvet.si.

Med 12:30 in 13:00 bo klinika zaprta zaradi prezračevanja in razkuževanja!!!

Opravljamo vse kirurške in stomatološke posege, cepljenja in preventivne preglede. V kolikor ste iz druge občine lahko na recepciji zaprosite za potrdilo za prehod. 

Ob prihodu na kliniko se javite na recepciji, prejeli boste nadaljna navodila. 

Na kliniki upoštevamo ukrepe o razkuževanju, razdalji med ljudmi, nošenju maske in omejevanju števila ljudi. V dobro vseh nas vas naprošamo, da jih spoštujete! Čas čakanja se zato lahko nekoliko podaljša, prosimo za strpnost. 

Žival naj spremlja ENA zdrava oseba. Če kažete znake okužbe vas prosimo, da ostanete doma. 

Nakup zdravil, izdelkov in hrane je možen na recepciji brez naročanja. Vstopajte posamično in upoštevajte navodila receptorjev. 

Hvala za strpnost in razumevanje in ostanite zdravi!!

Kolektiv Moj Vet

dr. TINA ROŠKARdr.vet.med, spec. medicine psov in mačk

Rojena sem bila leta 1975 v Ljubljani in odraščala v Domžalah. Od kar pomnim sem si želela biti obkrožena z živalmi, zanje skrbeti in jih zdraviti, biti zdravnica za živali.  Zanimalo me je naravoslovje, dve leti sem obiskovala Gimnazijo v Kamniku, zaradi selitve v tujino pa srednjo šolo zaključila na Cairo American College v Kairu, leta 1994. Na Veterinarski fakulteti v Ljubljani sem diplomirala leta 2001. Že med študijem sem izkušnje pridobivala med  študentsko prakso na zasebnih klinikah doma ter v Švici in Združenih državah Amerike. Po diplomi sem pričela z volonterskim pripravništvom na Kliniki za kirurgijo in male živali v Ljubljani. Postala sem asistentka za področje anestezije, reanimacije in intenzivne terapije. Leta 2006 sem se zaposlila na takrat novo ustanovljeni kliniki Tristokosmatih, kjer sem se ukvarjala z anestezijo, interno medicino, diagnostiko in ultrazvokom. Od decembra 2010 sem bila delno zaposlena v Centru za zdravljenje živali Toplica v Topolšici, kot zunanja sodelavka specialistka pa sodelovala s kliniko Pet Vet v Ljubljani in ambulanto Medicovet v Kranju. Oktobra 2011 sem pridobila naziv doktorice znanosti. Z nabranimi izkušnjami in znanjem sem marca 2012 postala solastnica klinike MOJ VET.

Dodatna izobraževanja:

 • ESAVS – Internal medicine I, II in III (2008 - 2010) 
 • Ultrazvočna delavnica – Dipros (2007 in 2010) 
 • SZVMŽ simpoziji 
 • Citološka delavnica Alpe Adria (2008 – 2011) 
 • Dermatološki kongres
 • SEVC kongres (2007, 2015) 
 • ESAVS – Emergency and critical care (2007) 
 • CPD Solutions – Emergency surgery
 • FECAVA Eurocongresi (2013-2015)
 • NOVOTECH – Cardiology course (2015)
 • ECVIM kongres (2015)

Vsako leto pripravim predavanje na letnem izobraževanju Ambasadorjev nasmeha, predavala sem tudi članom društva Veterinarskih tehnikov.

Danes sem vesela, da sem uresničila svoje sanje, da je moja služba obenem moj hobi, da delam v prijetnem okolju, obdana s krasnimi sodelavci. Zato svoje delo opravljam z veseljem in s srcem. Ker znanost in medicina nenehno napredujeta se trudim čim bolj strokovno izpopolniti in napredovati. Zadnja leta se posvečam predvsem interni medicini in ultrazvočni diagnostiki, endokrinologiji in dermatologiji psov in mačk.

Moj prosti čas aktivno zapolnjuje moja družina, hčerki Živa in Lina, partner Miha, ter naša številna živalska druščina; psička Iza, muca Lola, kunčica Mici, želva Frida in mali kuža Bond.

tina at-no-spam mojvet dot-no-spam si

dr. TINA ROŠKAR
Moji sodelavci