1 Izjava o varstvu osebnih podatkov

V MOJ VET, kliniki za male živali d.o.o., Celovška cesta 258, SI - 1000 Ljubljana, davčna številka: SI95402675, matična številka: 6115365000 (v nadaljevanju: upravitelj) spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene preko obrazca Kontakt, skrbno varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, uredbo GDPR in tem pravilnikom.

V nadaljevanju vas bomo seznanili, katere vaše osebne podatke zbiramo in čemu jih uporabljamo, kako varujemo vaše podatke in kako lahko sami spremenite svoje podatke.

2 Katere vaše podatke zbiramo?

Našo spletno mesto lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le ob izpolnitvi naslednjih obrazcev.

E novice
Osebni podatek, ki ga pridobimo je:

  • Elektronski naslov
  • IP naslov uporabnika, s katerega dostopa do spletnega mesta.

Osebni podatek o e-naslovu, ki nam ga posredujete z vpisom v obrazec Prijava na e-novice, se uporablja izključno za pošiljanje e-novic do preklica. Obveščali vas bomo o aktualnih dogodkih in novostih. MOJVET e novice vam bomo posredovali do dvakrat (2) mesečno.

Kontakt
Osebni podatki, ki jih pridobimo so:

  • Ime in priimek
  • Elektronski naslov
  • IP naslov uporabnika, s katerega dostopa do spletnega mesta.

Osebni podatki, prejeti z izpolnitvijo kontaktnega obrazca Kontakt, se uporabljajo samo za komunikacijo po elektronski pošti.

3 Kako varujemo vaše podatke?

Vsi omenjeni podatki, se na strežniku upravitelja shranjujejo trajno.
V MOJVET, kliniki za male živali d.o.o. lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabimo za namene statističnih analiz. V nobenem primeru vaših osebnih podatkov ne bomo predali nepooblaščenim osebam.   

Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo, bodo razkriti v primeru, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravitelja.

4 Pravica do odstopa do informacij

Pravico imate, da na lastno zahtevo in brezplačno prejmete informacije o tem, katere vaše osebne podatke smo shranili. Nadalje imate pravico zahtevati popravke, izbris ali prepoved uporabe nepravilnih podatkov. V določenih okoliščinah utegne biti izbris podatkov v nasprotju z zakonskimi predpisi, še posebej, če so podatki namenjeni za računovodske in knjigovodske namene.

Kadarkoli lahko zahtevate:

  • Odjavo od prejemanja e-novic s klikom na označeno povezavo ''Odjava'' v vseh prejetih e-sporočili. Ob odjavi bomo vaše osebne podatke premaknili v evidenco odjavljenih uporabnikov, kjer jih bomo zaradi preprečevanja napak in nenamernih prijav hranili neomejeno oziroma do preklica privolitve uporabnika.
  • Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@mojvet.si.
  • Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@mojvet.si.
  • Izvoz in vpogled do osebnih podatkov v elektronski obliki, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@mojvet.si.

5 Uporaba storitve Google Analytics

To spletno mesto uporablja storitev Google Analytics, ki je storitev za spletno analitiko družbe Google Inc. (''Google''). Google Analytics uporablja tako imenovane ''piškotke'', besedilne datoteke, ki se shranijo v vaš računalnik in omogočajo analizo vaše uporabe spletnega mesta. Informacije o vaši uporabi tega spletnega mesta (vključno z vašim naslovom IP), ki jih pridobi piškotek, se prenesejo na strežnik družbe Google v ZDA, kjer se shranijo.

Družba Google bo te informacije uporabila za analizo vaše uporabe spletne strani, za izdelavo poročil o aktivnostih spletne strani za upravljavce spletne strani in za opravljanje drugih storitev, ki so povezane z uporabo spletne strani in uporabo interneta. Po potrebi bo družba Google tovrstne informacije posredovala tretjim osebam, in sicer v zakonsko predpisanem obsegu, oziroma, če tretje osebe tovrstne podatke obdelujejo po naročilu družbe Google. Družba Google ne bo v nobenem primeru združevala vašega naslova IP z drugimi podatki družbe Google. Namestitev piškotkov lahko onemogočite z ustrezno nastavitvijo programske opreme svojega brskalnika ali spremenite nastavitev uporabe piškotkov. Vendar vas moramo pri tem opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te spletne strani v polnem obsegu. Z uporabo tega spletnega mesta izjavljate, da se strinjate, da družba Google obdeluje o vas zbrane podatke na način, kot je bil predhodno opisan, in za zgoraj naveden namen.

6 Upravitelj

MOJVET, klinika za male živali d.o.o., Celovška cesta 258, SI - 1000 Ljubljana
e: info@mojvet.si

Datum: 24. 5. 2018