Drage naše stranke!

Kljub epidemiji in zaostrenim ukrepom naša klinika zaenkrat obratuje NEMOTENO, po rednem urniku. Opravljamo tudi dežurstvo po urniku. Dežurna številka je 041 241 241.
Prosimo, da se za pregled naročite na recepciji na 040 223 319 ali na narocanje@mojvet.si.

Med 12:30 in 13:00 bo klinika zaprta zaradi prezračevanja in razkuževanja!!!

Opravljamo vse kirurške in stomatološke posege, cepljenja in preventivne preglede. V kolikor ste iz druge občine lahko na recepciji zaprosite za potrdilo za prehod. 

Ob prihodu na kliniko se javite na recepciji, prejeli boste nadaljna navodila. 

Na kliniki upoštevamo ukrepe o razkuževanju, razdalji med ljudmi, nošenju maske in omejevanju števila ljudi. V dobro vseh nas vas naprošamo, da jih spoštujete! Čas čakanja se zato lahko nekoliko podaljša, prosimo za strpnost. 

Žival naj spremlja ENA zdrava oseba. Če kažete znake okužbe vas prosimo, da ostanete doma. 

Nakup zdravil, izdelkov in hrane je možen na recepciji brez naročanja. Vstopajte posamično in upoštevajte navodila receptorjev. 

Hvala za strpnost in razumevanje in ostanite zdravi!!

Kolektiv Moj Vet

BLAŽ CIGLERdr.vet.med.

Rodil sem se leta 1982 v Novem mestu. Že kot otrok sem kazal veliko zanimanja za naravo okoli sebe in se navduševal nad eksotičnimi živalmi.

Po končani Srednji kmetijski šoli Grm v Novem mestu, sem se vpisal na Veterinarsko fakulteto in leta 2007 diplomiral. Že tekom študija sem svoje zanimanje usmerjal v področje eksotike in s tem nadaljeval tudi po zaključku študija. Moja strokovna pot se je začela v Veterinarski ambulanti Buba, kjer sem se po dveh letih študentskega dela, zaposlil kot veterinar. Delal sem na področju interne medicine in mehke kirurgije psov, mačk in eksotičnih živali ter prevzel nadzor nad zdravstvenim varstvom živali v trgovinah za male živali po Sloveniji.

Leta 2008 sem se zaposlil v podjetju VETPET d.o.o., kjer sem prevzel skrb in nadzor nad zdravstvenim varstvom živali v trgovinah Zootic.

Poleg redne zaposlitve, pa zadnjih 10 letih kot zunanji sodelavec na področju eksotičnih živali, redno sodelujem z več ambulantami po Sloveniji.

BLAŽ CIGLER
Moji sodelavci