Cenjene stranke obveščamo, da je klinika MOJ VET od 4. 5. 2020 odprta po običajnem urniku, od ponedeljka do petka od 8h-19h in ob sobotah od 9h-13h. Izvajali bomo vse storitve, tudi cepljenja. Zaradi še vedno veljavnih preventivnih ukrepov je zaželjeno naročanje. V popoldanskem terminu bo delovala AMBULANTA za CEPLJENJE, da zagotovimo čim krajše čakalne dobe.

Veselimo se vašega obiska!

BLAŽ CIGLERdr.vet.med.

Rodil sem se leta 1982 v Novem mestu. Že kot otrok sem kazal veliko zanimanja za naravo okoli sebe in se navduševal nad eksotičnimi živalmi.

Po končani Srednji kmetijski šoli Grm v Novem mestu, sem se vpisal na Veterinarsko fakulteto in leta 2007 diplomiral. Že tekom študija sem svoje zanimanje usmerjal v področje eksotike in s tem nadaljeval tudi po zaključku študija. Moja strokovna pot se je začela v Veterinarski ambulanti Buba, kjer sem se po dveh letih študentskega dela, zaposlil kot veterinar. Delal sem na področju interne medicine in mehke kirurgije psov, mačk in eksotičnih živali ter prevzel nadzor nad zdravstvenim varstvom živali v trgovinah za male živali po Sloveniji.

Leta 2008 sem se zaposlil v podjetju VETPET d.o.o., kjer sem prevzel skrb in nadzor nad zdravstvenim varstvom živali v trgovinah Zootic.

Poleg redne zaposlitve, pa zadnjih 10 letih kot zunanji sodelavec na področju eksotičnih živali, redno sodelujem z več ambulantami po Sloveniji.

BLAŽ CIGLER
Moji sodelavci