Cenjene stranke obveščamo, da je klinika MOJ VET od 6. 4. 2020 odprta od 10h-18h, sobota od 10h-12h za nujne primere ter prodajo zdravil, zaščitnih sredstev proti zajedalcem in dietne hrane.

Prosimo upoštevajte zaščitne ukrepe:

  • uporaba zaščitne maske in rokavic je obvezna pri vseh obiskovalcih;
  • za obisk se predhodno naročite;
  • na kliniko lahko naenkrat vstopi le ena oseba;
  • upoštevajte varnostno razdaljo, vsaj 1.5m med čakajočimi;
  • žival prevzamemo mi, lastnik počaka zunaj;
  • na recepciji je možen nakup nujnih zdravil, zaščitnih sredstev in dietne hrane;

Na dežurni telefon 041 241 241 smo dosegljivi IZKLJUČNO za življensko ogrožene primere!!!
Vse ostale bomo zavračali!!!

BLAŽ CIGLERdr.vet.med.

Rodil sem se leta 1982 v Novem mestu. Že kot otrok sem kazal veliko zanimanja za naravo okoli sebe in se navduševal nad eksotičnimi živalmi.

Po končani Srednji kmetijski šoli Grm v Novem mestu, sem se vpisal na Veterinarsko fakulteto in leta 2007 diplomiral. Že tekom študija sem svoje zanimanje usmerjal v področje eksotike in s tem nadaljeval tudi po zaključku študija. Moja strokovna pot se je začela v Veterinarski ambulanti Buba, kjer sem se po dveh letih študentskega dela, zaposlil kot veterinar. Delal sem na področju interne medicine in mehke kirurgije psov, mačk in eksotičnih živali ter prevzel nadzor nad zdravstvenim varstvom živali v trgovinah za male živali po Sloveniji.

Leta 2008 sem se zaposlil v podjetju VETPET d.o.o., kjer sem prevzel skrb in nadzor nad zdravstvenim varstvom živali v trgovinah Zootic.

Poleg redne zaposlitve, pa zadnjih 10 letih kot zunanji sodelavec na področju eksotičnih živali, redno sodelujem z več ambulantami po Sloveniji.

BLAŽ CIGLER
Moji sodelavci