Drage naše stranke!

Kljub epidemiji in zaostrenim ukrepom naša klinika zaenkrat obratuje NEMOTENO, po rednem urniku. Opravljamo tudi dežurstvo po urniku. Dežurna številka je 041 241 241.
Prosimo, da se za pregled naročite na recepciji na 040 223 319 ali na narocanje@mojvet.si.

Med 12:30 in 13:00 bo klinika zaprta zaradi prezračevanja in razkuževanja!!!

Opravljamo vse kirurške in stomatološke posege, cepljenja in preventivne preglede. V kolikor ste iz druge občine lahko na recepciji zaprosite za potrdilo za prehod. 

Ob prihodu na kliniko se javite na recepciji, prejeli boste nadaljna navodila. 

Na kliniki upoštevamo ukrepe o razkuževanju, razdalji med ljudmi, nošenju maske in omejevanju števila ljudi. V dobro vseh nas vas naprošamo, da jih spoštujete! Čas čakanja se zato lahko nekoliko podaljša, prosimo za strpnost. 

Žival naj spremlja ENA zdrava oseba. Če kažete znake okužbe vas prosimo, da ostanete doma. 

Nakup zdravil, izdelkov in hrane je možen na recepciji brez naročanja. Vstopajte posamično in upoštevajte navodila receptorjev. 

Hvala za strpnost in razumevanje in ostanite zdravi!!

Kolektiv Moj Vet

MIHA KAVČIČdr.vet.med.

Ker sem že zgodaj vedel, da želim postati veterinar, sem se po končani srednji veterinarski šoli vpisal na Veterinarsko fakulteto. Prvo zaposlitev sem dobil v Veterinarski ambulanti Visoko. Delal sem večinoma na terenu, kjer sem skrbel za zdravje krav, prašičev in konj. Ker me je med študijem zanimala tudi mala praksa, sem opravljal delo v ambulanti, kjer sem se posvečal zdravljenju in kirurgiji psov in mačk.

Izobraževal sem se v okviru podiplomskih seminarjev Veterinarske zbornice, Veterinarske fakultete, Društva veterinarjev malih živali SZVMŽ, Društva bujatrikov in opravil ESAVS tečaj Surgery I.

MIHA KAVČIČ
Moji sodelavci