Cenjene stranke obveščamo, da je klinika MOJ VET od 4. 5. 2020 odprta po običajnem urniku, od ponedeljka do petka od 8h-19h in ob sobotah od 9h-13h. Izvajali bomo vse storitve, tudi cepljenja. Zaradi še vedno veljavnih preventivnih ukrepov je zaželjeno naročanje. V popoldanskem terminu bo delovala AMBULANTA za CEPLJENJE, da zagotovimo čim krajše čakalne dobe.

Veselimo se vašega obiska!

IGOR FIRMdr.vet.med.

Leta 1993 sem maturiral na II. gimnaziji v Mariboru, leta 2000 pa diplomiral na Veterinarski fakulteti Univerze v Ljubljani. Po diplomi sem opravljal volontersko pripravništvo na Kliniki za kirurgijo in male živali (oddelek za interno veterinarsko medicino) Veterinarske fakultete. Leta 2002 sem pridobil naziv asistenta za področji "Bolezni in zdravstveno varstvo mesojedov" ter "Ambulantna klinika" na Veterinarski fakulteti. Od leta 2004 do 2009 sem bil zaposlen kot veterinar internist v Centru za zdravljenje živali Toplica, ukvarjal sem se predvsem z veterinarsko endokrinologijo, kardiologijo in ultrazvokom. Od leta 2010 delujem kot samostojni veterinar internist in kardiolog in sodelujem z veterinarskimi klinikami, ambulantami in bolnicami po vsej Sloveniji. Od leta 2005 sem član, od 2012 pa predsednik Upravnega odbora Slovenskega združenja veterinarjev za male živali.

Dodatna izobraževanja in usposabljanja:

V zadnjih petih letih je svoje znanje s področja zahtevnejših ultrazvočnih diagnostičnih metod med drugim izpopolnjeval:

  • na Royal Veterinary College University of London – Basic and Advanced Echocardiography (2011 in 2012),
  • v AHP Postojna: tutorsko sodelovanje pri organizaciji in izvedbi delavnice o ultrazvoku trebušne votline pod vodstvom dr. Edoarda Auriemme, ECVDI (2010),
  • v izobraževalnem centru za veterinarje Eickemeyer v Nemčiji (2007).

Je redni udeleženec kongresov WSAVA (World Small Animal Veterinary Association), letnih simpozijev Slovenskega združenja veterinarjev za male živali in citoloških delavnic Alpe-Adria Cytology Symposium.

igor dot-no-spam firm at-no-spam siol dot-no-spam com | www.firm.si

IGOR FIRM
Moji sodelavci