Drage naše stranke!

Kljub epidemiji in zaostrenim ukrepom naša klinika zaenkrat obratuje NEMOTENO, po rednem urniku. Opravljamo tudi dežurstvo po urniku. Dežurna številka je 041 241 241.
Prosimo, da se za pregled naročite na recepciji na 040 223 319 ali na narocanje@mojvet.si.

Med 12:30 in 13:00 bo klinika zaprta zaradi prezračevanja in razkuževanja!!!

Opravljamo vse kirurške in stomatološke posege, cepljenja in preventivne preglede. V kolikor ste iz druge občine lahko na recepciji zaprosite za potrdilo za prehod. 

Ob prihodu na kliniko se javite na recepciji, prejeli boste nadaljna navodila. 

Na kliniki upoštevamo ukrepe o razkuževanju, razdalji med ljudmi, nošenju maske in omejevanju števila ljudi. V dobro vseh nas vas naprošamo, da jih spoštujete! Čas čakanja se zato lahko nekoliko podaljša, prosimo za strpnost. 

Žival naj spremlja ENA zdrava oseba. Če kažete znake okužbe vas prosimo, da ostanete doma. 

Nakup zdravil, izdelkov in hrane je možen na recepciji brez naročanja. Vstopajte posamično in upoštevajte navodila receptorjev. 

Hvala za strpnost in razumevanje in ostanite zdravi!!

Kolektiv Moj Vet

IGOR FIRMdr.vet.med.

Leta 1993 sem maturiral na II. gimnaziji v Mariboru, leta 2000 pa diplomiral na Veterinarski fakulteti Univerze v Ljubljani. Po diplomi sem opravljal volontersko pripravništvo na Kliniki za kirurgijo in male živali (oddelek za interno veterinarsko medicino) Veterinarske fakultete. Leta 2002 sem pridobil naziv asistenta za področji "Bolezni in zdravstveno varstvo mesojedov" ter "Ambulantna klinika" na Veterinarski fakulteti. Od leta 2004 do 2009 sem bil zaposlen kot veterinar internist v Centru za zdravljenje živali Toplica, ukvarjal sem se predvsem z veterinarsko endokrinologijo, kardiologijo in ultrazvokom. Od leta 2010 delujem kot samostojni veterinar internist in kardiolog in sodelujem z veterinarskimi klinikami, ambulantami in bolnicami po vsej Sloveniji. Od leta 2005 sem član, od 2012 pa predsednik Upravnega odbora Slovenskega združenja veterinarjev za male živali.

Dodatna izobraževanja in usposabljanja:

V zadnjih petih letih je svoje znanje s področja zahtevnejših ultrazvočnih diagnostičnih metod med drugim izpopolnjeval:

  • na Royal Veterinary College University of London – Basic and Advanced Echocardiography (2011 in 2012),
  • v AHP Postojna: tutorsko sodelovanje pri organizaciji in izvedbi delavnice o ultrazvoku trebušne votline pod vodstvom dr. Edoarda Auriemme, ECVDI (2010),
  • v izobraževalnem centru za veterinarje Eickemeyer v Nemčiji (2007).

Je redni udeleženec kongresov WSAVA (World Small Animal Veterinary Association), letnih simpozijev Slovenskega združenja veterinarjev za male živali in citoloških delavnic Alpe-Adria Cytology Symposium.

igor dot-no-spam firm at-no-spam siol dot-no-spam com | www.firm.si

IGOR FIRM
Moji sodelavci