Drage naše stranke!

Kljub epidemiji in zaostrenim ukrepom naša klinika zaenkrat obratuje NEMOTENO, po rednem urniku. Opravljamo tudi dežurstvo po urniku. Dežurna številka je 041 241 241.
Prosimo, da se za pregled naročite na recepciji na 040 223 319 ali na narocanje@mojvet.si.

Med 12:30 in 13:00 bo klinika zaprta zaradi prezračevanja in razkuževanja!!!

Opravljamo vse kirurške in stomatološke posege, cepljenja in preventivne preglede. V kolikor ste iz druge občine lahko na recepciji zaprosite za potrdilo za prehod. 

Ob prihodu na kliniko se javite na recepciji, prejeli boste nadaljna navodila. 

Na kliniki upoštevamo ukrepe o razkuževanju, razdalji med ljudmi, nošenju maske in omejevanju števila ljudi. V dobro vseh nas vas naprošamo, da jih spoštujete! Čas čakanja se zato lahko nekoliko podaljša, prosimo za strpnost. 

Žival naj spremlja ENA zdrava oseba. Če kažete znake okužbe vas prosimo, da ostanete doma. 

Nakup zdravil, izdelkov in hrane je možen na recepciji brez naročanja. Vstopajte posamično in upoštevajte navodila receptorjev. 

Hvala za strpnost in razumevanje in ostanite zdravi!!

Kolektiv Moj Vet

TEA PODPEČANvet.teh.

Rojena sem 23. 8. 1986 v Celju, prihajam iz Luč ob Savinji. Leta 2005 sem zaključila Srednjo agroživilsko šolo smer veterinarski tehnik. Leta 2011 sem se preselila v Postojno in tam leta 2013 zaključila Višješolsko izobraževanje in tako pridobila izobrazbo inz. Gozdarstva in lovstva. Istega leta, pa sem se zaposlila v Bolnici za živali v Postojni, kjer sem kot veterinarski tehnik in oskrbnik zavetišča za živali bila zaposlena 2 leti. Pridobila sem ogromno znanja in izkušenj. Leta 2017 sem se zaposlila na Mojvet kliniki, na kliniki srčnih sodelavcev. Kjer me delo zelo osrečuje in izpopolnjuje.

Prosti čas preživim s hčerko Eli, partnerjem Klemnom in psičko Luno, skupaj se podamo na sprehode, v hribe, poleti pa na morje.

TEA PODPEČAN
Moji sodelavci