Cenjene stranke obveščamo, da je klinika MOJ VET od 4. 5. 2020 odprta po običajnem urniku, od ponedeljka do petka od 8h-19h in ob sobotah od 9h-13h. Izvajali bomo vse storitve, tudi cepljenja. Zaradi še vedno veljavnih preventivnih ukrepov je zaželjeno naročanje. V popoldanskem terminu bo delovala AMBULANTA za CEPLJENJE, da zagotovimo čim krajše čakalne dobe.

Veselimo se vašega obiska!

TEA PODPEČANvet.teh.

Rojena sem 23. 8. 1986 v Celju, prihajam iz Luč ob Savinji. Leta 2005 sem zaključila Srednjo agroživilsko šolo smer veterinarski tehnik. Leta 2011 sem se preselila v Postojno in tam leta 2013 zaključila Višješolsko izobraževanje in tako pridobila izobrazbo inz. Gozdarstva in lovstva. Istega leta, pa sem se zaposlila v Bolnici za živali v Postojni, kjer sem kot veterinarski tehnik in oskrbnik zavetišča za živali bila zaposlena 2 leti. Pridobila sem ogromno znanja in izkušenj. Leta 2017 sem se zaposlila na Mojvet kliniki, na kliniki srčnih sodelavcev. Kjer me delo zelo osrečuje in izpopolnjuje.

Prosti čas preživim s hčerko Eli, partnerjem Klemnom in psičko Luno, skupaj se podamo na sprehode, v hribe, poleti pa na morje.

TEA PODPEČAN
Moji sodelavci