Drage naše stranke!

Kljub epidemiji in zaostrenim ukrepom naša klinika zaenkrat obratuje NEMOTENO, po rednem urniku. Opravljamo tudi dežurstvo po urniku. Dežurna številka je 041 241 241.
Prosimo, da se za pregled naročite na recepciji na 040 223 319 ali na narocanje@mojvet.si.

Med 12:30 in 13:00 bo klinika zaprta zaradi prezračevanja in razkuževanja!!!

Opravljamo vse kirurške in stomatološke posege, cepljenja in preventivne preglede. V kolikor ste iz druge občine lahko na recepciji zaprosite za potrdilo za prehod. 

Ob prihodu na kliniko se javite na recepciji, prejeli boste nadaljna navodila. 

Na kliniki upoštevamo ukrepe o razkuževanju, razdalji med ljudmi, nošenju maske in omejevanju števila ljudi. V dobro vseh nas vas naprošamo, da jih spoštujete! Čas čakanja se zato lahko nekoliko podaljša, prosimo za strpnost. 

Žival naj spremlja ENA zdrava oseba. Če kažete znake okužbe vas prosimo, da ostanete doma. 

Nakup zdravil, izdelkov in hrane je možen na recepciji brez naročanja. Vstopajte posamično in upoštevajte navodila receptorjev. 

Hvala za strpnost in razumevanje in ostanite zdravi!!

Kolektiv Moj Vet

KATARINA BERGANTdipl.inž.zooteh.

Rojena leta 1977 v Kranju. Po zaključeni Srednji Agro živilski šoli, smer veterinarski tehnik, sem se odločila za visokošolski strokovni študij na Biotehniški fakulteti smer zootehnika, kjer sem leta 2004 diplomirala. Po končani porodniški leta 2005 sem bila zaposlena na kliniki za male živali Tristokosmatih, kjer sem pridobivala znanje na področju prodaje hrane za male živali in opravljala delo veterinarskega tehnika. Med letom 2011 in 2015 sem bila zaposlena na Kliniki Loka v Škofji Loki.

Redno se izobražujem in izpopolnjujem svoje znanje na seminarjih v tujini in doma. Tri leta  sem bila članica združenja BVNA (British Veterinary Nurse Association). Leta 2011 sem   bila ustanovna članica združenja veterinarski tehniko Slovenije (ZVTS).

Od februarja 2015 sem zaposlena na kliniki Moj Vet, kjer me delo izpopolnjuje in osrečuje.

KATARINA BERGANT
Moji sodelavci