Cenjene stranke obveščamo, da je klinika MOJ VET od 4. 5. 2020 odprta po običajnem urniku, od ponedeljka do petka od 8h-19h in ob sobotah od 9h-13h. Izvajali bomo vse storitve, tudi cepljenja. Zaradi še vedno veljavnih preventivnih ukrepov je zaželjeno naročanje. V popoldanskem terminu bo delovala AMBULANTA za CEPLJENJE, da zagotovimo čim krajše čakalne dobe.

Veselimo se vašega obiska!

DAVID ČERNECdr.vet.med.

Že od otroštva sem bil rad v družbi živali. Najbolj pri srcu so mi od nekdaj mačke. Moja prva muca je bila želvovinka Pika s poškodovano tačko. Skrb za živali je bilo vodilo, da sem se po gimnazji vpisal na Veterinarsko fakulteto v Ljubljani, ki sem jo končal 2007.

Že v času študija sem nabiral veterinarske izkušnje na Kliniki za kirurgijo in male živali in kasneje v ambulanti za male živali. Ljubezen do mačk je zrasla do te mere, da se danes ukvarjam z vzrejo največjih pasemskih mačk, maine coonov. Aktiven sem tudi v felinološkem društvu Ljubljana in sem član vzrejne komisije društva. Na kliniki MOJVET občasno priskočim na pomoč kot zunanji sodelavec. Dodatna znanja pridobivam na različnih mednarodnih in slovenskih veterinarskih kongresih.

DAVID ČERNEC
Moji sodelavci