Drage naše stranke!

Kljub epidemiji in zaostrenim ukrepom naša klinika zaenkrat obratuje NEMOTENO, po rednem urniku. Opravljamo tudi dežurstvo po urniku. Dežurna številka je 041 241 241.
Prosimo, da se za pregled naročite na recepciji na 040 223 319 ali na narocanje@mojvet.si.

Med 12:30 in 13:00 bo klinika zaprta zaradi prezračevanja in razkuževanja!!!

Opravljamo vse kirurške in stomatološke posege, cepljenja in preventivne preglede. V kolikor ste iz druge občine lahko na recepciji zaprosite za potrdilo za prehod. 

Ob prihodu na kliniko se javite na recepciji, prejeli boste nadaljna navodila. 

Na kliniki upoštevamo ukrepe o razkuževanju, razdalji med ljudmi, nošenju maske in omejevanju števila ljudi. V dobro vseh nas vas naprošamo, da jih spoštujete! Čas čakanja se zato lahko nekoliko podaljša, prosimo za strpnost. 

Žival naj spremlja ENA zdrava oseba. Če kažete znake okužbe vas prosimo, da ostanete doma. 

Nakup zdravil, izdelkov in hrane je možen na recepciji brez naročanja. Vstopajte posamično in upoštevajte navodila receptorjev. 

Hvala za strpnost in razumevanje in ostanite zdravi!!

Kolektiv Moj Vet

DAVID ČERNECdr.vet.med.

Že od otroštva sem bil rad v družbi živali. Najbolj pri srcu so mi od nekdaj mačke. Moja prva muca je bila želvovinka Pika s poškodovano tačko. Skrb za živali je bilo vodilo, da sem se po gimnazji vpisal na Veterinarsko fakulteto v Ljubljani, ki sem jo končal 2007.

Že v času študija sem nabiral veterinarske izkušnje na Kliniki za kirurgijo in male živali in kasneje v ambulanti za male živali. Ljubezen do mačk je zrasla do te mere, da se danes ukvarjam z vzrejo največjih pasemskih mačk, maine coonov. Aktiven sem tudi v felinološkem društvu Ljubljana in sem član vzrejne komisije društva. Na kliniki MOJVET občasno priskočim na pomoč kot zunanji sodelavec. Dodatna znanja pridobivam na različnih mednarodnih in slovenskih veterinarskih kongresih.

DAVID ČERNEC
Moji sodelavci